Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Despre noi

Activitatea site-ului este temporar suspendata si nu putem onora comenzile primite.
Va multumim pentru intelegere!

Camara® este un site de promovare pentru produse naturale cu rol activ in alimentatie.

Suntem adeptii principiului enuntat de Hippocrate:
" Alimentele voastre sa fie medicamente si medicamentele voastre sa fie alimente" si ai unei alimentatii bazate pe produse naturale, ce nu au suferit modificari chimice si termice.

Credem ca un stil de viata armonios si echilibrat, in care sa beneficiem cat mai mult de hrana vie, ne ajuta sa ne pastram sanatosi la trup, minte si suflet.

Am deschis acest magazin online pentru a promova produse naturale, autentice,sanatoase.Am dorit in acelasi timp sa promovam traditiile romanesti si munca celor ce le transmit mai depart generatiilor tinere. Munca si produsele unor gospodari mandri de traditia pe care o continua, traditie inceputa cu generatii in urma.

Fiind fascinati de lumea albinelor si de efectele benefice ale produselor stupului, ne-am dedicat atentia promovarii acestora.
Apoi am prins mare drag de harnicele albinute si ne-am hoatarat sa avem proprii stupi,asadar acum familia noastra a devenit o familie de apicultori.

Pentru a beneficia din plin de efectele si principiile active ale produselor stupului am conceput diverse pachete pentru sanatate, in care pe langa miere se regasesc fructe sau seminte, toate actionand sinergic pentru prevenirea sau tratarea in mod natural a diverselor afectiuni.

Calitatea produselor prezentate pe domeniul www.camara.ro este atent verificata, atat pentru produsele proprii cat si pentru cele ale colaboratorilor noastri.

Daca sunteti nemultumiti de calitatea produselor, le puteti returna in termen de 10 zile de la data cumpararii lor. Vom avea grija sa primiti inapoi contravaloarea acestora, mai putin costurile legate de transport.


 
 
Web Design for Business ®