Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Cum cumpar?

Dupa selectarea produsului dorit, apasati butonul CUMPARA si produsul respectiv ajunge in cosul dumneavoastra de cumparaturi.In cazul in care doriti un produs intr-o cantitate diferita de 1, este necesar sa modificati mai intai cantitatea si apoi sa apasati butonul de Actualizare cos.
Daca doriti sa comandati mai multe produse, se repeta acelasi procedeu pentru fiecare produs in parte.La sfarsit se apasa butonul de Actualizare cos pentru ca toate produsele selectate sa fie preluate in comanda.

Urmatorul pas este completarea datelor de contact (nume, prenume,adresa de email,adresa de livrare,numar de telefon).O comanda care nu are aceste date completate nu poate fi onorata. Va rugam sa metionati o adresa de email pe care o verificati in mod frecvent, deoarece pe aceasta adresa veti primi raspunsul de confirmare a disponibilitatii comenzii, cat si celelalte detalii legate de livrare. Va recomandam sa verificati si sectiunea de Junk sau de Spam a adresei dumneavoastre de email, unde, datorita setarilor de securitate ale sistemului de operare, poate ajunge emailul de confirmare a comenzii.

Urmeaza selectarea uneia dintre cele trei modalitati de plata:
- plata ramburs;
- plata online cu card bancar, prin intermediul serviciului securizat PAYPAL;
- cu ordin de plata.

Daca ati ales plata ramburs, valoarea comenzii se achita la livrare.

Daca ati ales sa platiti online prin card bancar, plata se va putea face fara alte costuri suplimentare, direct si in deplina siguranta din contul dumneavoastra de card.Livrarea comenzii se va face dupa confirmarea platii.

Daca doriti sa platiti prin ordin de plata, veti primi in emailul de confirmare a disponibilitatii comenzii si detaliile privind contul in care trebuie sa efectuati plata. Si in acest caz livrarea comenzii se va face dupa confirmarea platii.

Orice alta informatie utila pentru comanda dumneavoastra o puteti completa la rubrica de informatii suplimentare.

In pretul afisat nu sunt incluse cheltuielile de transport si pentru plata ramburs.

Comenzile se pot livra prin curierat rapid, direct la adresa mentionata.

Valoarea transportului va fi confirmata ulterior in functie de comanda facuta, destinatie si modalitatea de livrarea aleasa.

Pentru siguranta continutului, coletul va fi sigilat la expediere. Va rugam ca in momentul primirii sa verificati continutul acestuia, pentru a va asigura ca este intact.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile incomplete, care nu sunt confirmate, precum si cele care au o comunicare defectuoasa sau necuviincioasa.


 
 
Web Design for Business ®