Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Pachetul Imunitate

Traim intr-un mediu agitat, cu multa poluare si mult stres. De aceea organismul nostru trebuie sa aiba o imunitate ridicata la actiunea factorilor externi.

Ingredientele din acest pachet actioneaza impreuna pentru cresterea vitalitatii, prin furnizarea unui spectru larg de vitamine, minerale si antioxidanti necesari activitatilor zilnice.

Produsele din acest pachet asigură creşterea nivelului energetic al organismului,reduc efectele īmbătrānirii si au un efect pozitiv asupra vitalitatii organismului.
De asemenea maresc capacitatea sistemului circulator si a celui cardiovascular, lupta impotriva aparitiei bolilor de inima, previn infarctul si stabilizează presiunea arterială.
Un alt efect benefic resimtit este la nivelul pielii, prin protejarea impotriva radiatiilor UV. Regleaza nivelul de colesterol, faciliteaza functionarea corecta a metabolismului si a ficatului. Amelioreaza sanatatea ochilor si reduc intensitatea durerilor de cap.

Produsele gamei de imunitate sunt unice:
- Furnizeaza un spectru larg de vitamine, minerale, enzime si antioxidanti, in special flavonoizi din surse naturale de fructe (afine) si miere, cu efecte imediate asupra starii de sanatate;
- Pastreaza principiile active din ingrediente deoarece in procesul prelucrarii lor fructele sunt uscate la temperatura joasa, dupa care sunt conservate in miere naturala;
- Nu sunt distruse vitaminele si antioxidantii asa cum se intampla in cazul produselor obtinute industrial, care prin fierbere sau prin adaugarea de conservanti sintetici isi pierd o mare parte din proprietatile curative.
Pachetul Imunitate
 
 
Web Design for Business ®