Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Laptisor de matca pur
Descriere: este considerat produsul stupului cu efectele cele mai spectaculoase asupra cresterii.
Albinele lucratoare hranesc puii in primele 3 zile de viata exclusiv cu laptisor de matca.
Regina stupului are de asemenea o alimentatie pe baza de laptisor de matca, motiv pentru care traieste in medie 5 ani, in timp ce o albina lucratoare traieste intre 30-90 de zile.

Are o importanta valoare nutritiva, continand proteine, aminoacizi, hormoni, lipide, glucide, antibiotice, minerale, vitamine.

Stimuleaza cresterea, ajuta organismul in perioade de efort fizic si intelectual crescut, creste rezistenta la actiunea factorilor de stres, echilibreaza sistemul nervos. De asemenea imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si ajuta la refacerea celulara. Actioneaza ca un catalizator pentru regenararea organismului, cu efecte directe asupra cresterii duratei de viata. Laptisorul de matca are proprietati antiinfectioase si antivirotice, fiind indicat in infectii gripale dar si in perioade cu epidemii de boli infectioase si viroze. Amelioreaza crizele de astm bronsic si are efect bacteriostatic si bactericid. Are efect imunoreglator, reduce multiplicarea tumorilor cu crestere lent„, normalizeaz„ secretia de sebum a glandelor sebacee, stimuleaz„ regenerarea celulelor epiteliale. Este deosebit de benefic in stari de oboseala, de consum fizic si intelectual sporit, dar si in stari post traumatice sau post operatorii.

Sunt de asemenea recunoscute efectele sale asupra elasticitaii pielii, fapt pentru care este folosit pe scara larga in domeniul cosmeticii, la fabricarea de creme si masti pentru ten.

Administrare: adulti 1 g/zi si copii 0,5 g/zi, sublingual, dimineata, pe stomacul gol.

Se poate consuma si amestecat in miere, in concentratie de 2% ( de exemplu 20 g de laptisor pur amestecate cu 1 kg de miere. In acest caz nu este necesara pastrarea la rece.
Administrare: adulti 1-2 linguri/zi si copii 1-2 lingurite/zi.

Detalii produs:
Ambalaj: borcan de sticla
Greutate neta: 25 grame

Se pastreaza in frigider sau la temperaturi scazute, de 2-6 grade Celsius.

Pretul nu include cheltuielile de transport si pentru plata ramburs.

Comenzile se pot livra prin curierat rapid, direct la adresa mentionata.

Valoarea transportului va fi confirmata ulterior in functie de comanda facuta, destinatie si modalitatea de plata aleasa.

Pret: 50 lei
Laptisor de matca pur
 
 
Web Design for Business ®