Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Pastura
Descriere: denumita si painea albinelor, pastura este un produs al stupului rezultat prin fermentarea polenului. Albinele amesteca polenul cu miere, enzime si fermenti, il introduc in celulele fagurelui unde il taseaza pana elimina aerul continut si apoi il acopera cu o pelicula fina de propolis.In urmatoarele saptamani polenul sufera un proces de fermentatie lactica si se transforma in pastura.
Ficatul trebuie sa faca fata substantelor chimice din medicamente sau pesticidelor, solventilor si colorantilor care se regasesc in hrana pe care o consumam. Regenerarea celulelor hepatice este sprijinita de aminoacizi precum metionina, cistina, cisteina, arginina pe care le regasim in polen, dar si in pastura intr-o forma mult mai usor de asimilat.
Compozitia pasturii difera de cea a polenului si de aceea are o valoare nutritiva si antibiotica sporita. Este recomandata persoanelor care sufera de afectiuni ale tubului digestiv si ale ficatului sau celor cu o digestie lenta.

Administrare: intre mese, o lingurita pe zi (3 grame). Pentru o absorbtie mai buna, se administreaza sublingual minim 5 min, inainte de a fi inghitita.

Detalii produs:
Ambalaj: plastic alimentar rezistent la transport
Volum: 200 ml
Greutate neta: 150 grame

Pretul nu include cheltuielile de transport si pentru plata ramburs.

Comenzile se pot livra prin curierat rapid, direct la adresa mentionata.

Valoarea transportului va fi confirmata ulterior in functie de comanda facuta, destinatie si modalitatea de plata aleasa.Pret: 58 lei
Pastura
 
 
Web Design for Business ®