Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Miere cu propolis
Descriere: datorita proprietatilor sale antivirale, antitoxice si antiinflamatorii, propolisul este cel mai puternic produs natural antiinfectios. Eficienta sa a fost demonstrata īn multiple afectiuni, fiind un bun stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri si degeraturi. Propolisul este foarte eficient in tratarea durerilor de dinti, de asemenea vindeca mucoasa bucala si īnlatura sangerarile gingiilor.
Mierea cu propolis din Camara este un remediu usor de administrat chiar si copiilor datorita gustului placut. Contine 30 ml de tinctura de propolis de concentratie 30% amestecata in miere naturala de albine. Are proprietati antivirale, antifungice, cicatrizante, anestezice.

Indicatii terapeutice: afte, gingivite, abcese dentare, paradontoze, laringite, traheite, sinuzite, rinite, gripa, bronsite, pneumonii, gastrite, colite, astm bronsic, hepatita cronica, perturbarea florei intestinale.

Detalii produs:
Ambalaj: plastic alimentar rezistent la transport
Volum: 500 ml
Densitate medie: 1400 kg/m³
Greutate neta: 700 grame

Pretul nu include cheltuielile de transport si pentru plata ramburs.

Comenzile se pot livra prin curierat rapid, direct la adresa mentionata.

Valoarea transportului va fi confirmata ulterior in functie de comanda facuta, destinatie si modalitatea de plata aleasa.


Pret: 26 lei
Miere cu propolisPropolis brut
 
 
Web Design for Business ®