Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Laptisor de matca in miere - stoc epuizat
Descriere: mierea cu laptisor de matca are rolul de a furniza organismului vitaminele, mineralele si toate principiile active necesare. Stimuleaza cresterea, ajuta organismul in perioade de efort fizic si intelectual crescut, creste rezistenta la actiunea factorilor de stres, echilibreaza sistemul nervos. De asemenea imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si ajuta la refacerea celulara. Laptisorul de matca este secretat de glandele hipofaringiene ale albinelor doici, pentru a hrani larvele de albine lucratoare si de trantori in primele trei zile dupa eclozionarea din ou. De asemenea, este hrana exclusiva pentru matci pe toata durata vietii lor. Actioneaza ca un catalizator pentru regenararea organismului, cu efecte directe asupra cresterii duratei de vieta. Spre deosebire de albinele lucratoare, ce traiesc in medie 40 de zile, matca poate trai si pana la 5 ani datorita faptului ca este hranita exclusiv cu laptisor de matca.
Laptisorul de matca are proprietati antiinfectioase si antivirotice, fiind indicat in infectii gripale si in perioade cu epidemii de boli infectioase si viroze. Amelioreaza efectele astmului bronsic si are efect bacteriostatic si bactericid. Are efect imunoreglator, reduce multiplicarea tumorilor cu crestere lent„, normalizeaz„ secretia de sebum a glandelor sebacee, stimuleaz„ regenerarea celulelor epiteliale. Este deosebit de benefic in stari de oboseala, de consum fizic si intelectual sporit, dar si in stari post traumatice sau post operatorii.

Detalii produs: miere cu laptisor de matca in concentratie de 2%
Ambalaj: plastic alimentar rezistent la transport
Volum: 500 ml
Densitate medie: 1400 kg/m≥
Greutate neta: 700 grame

Pretul nu include cheltuielile de transport si pentru plata ramburs.

Comenzile se pot livra prin curierat rapid, direct la adresa mentionata.

Valoarea transportului va fi confirmata ulterior in functie de comanda facuta, destinatie si modalitatea de plata aleasa.


Pret:  lei
Miere cu laptisor de matca
 
 
Web Design for Business ®