Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Polen uscat
Descriere: polenul este un produs viu,ce contine vitaminele B1, B2, PP, C, acid folic, biotina si foarte multi aminoacizi esentiali. Este un stimulent general al organismului, redand calmul si optimismul, inlaturand iritabilitatea si slabiciunea fizica. Este vitaminizant, tonic, energizant, antianemic, accelereaza cresterea, echilibreaza sistemul nervos. Are capacitatea de a regla functiile gastro intestinale si de a trata constipatia. Este folosit ca adjuvant in tratamentul enterocolitelor, infectiilor intestinale, elimina bacteriile, microbii si alti agenti patogeni, are efect depurativ, diuretic, vermifug si antiseptic. Contine vitaminele B1, B2, PP, C, acid folic, biotina, aminoacizi esentiali.

Administrare: dimineata, pe stomacul gol, cu minim 15 minute inainte de micul dejun. Grauncioarele de polen trebuie sparte si mestecate foarte bine, pentru a putea fi asimilate de organism. Sucurile gastrice nu pot dizolva membrana graunciorului de polen. Din acest motiv, daca le inghitim nemestecate, efectul curativ va fi foarte mic.

Adulti: 1 lingura/zi
Copii: 1 lingurita/zi
Pentru efecte optime asupra sanatatii si ameliorarii afectiunilor dumneavoastra se recomanda adimistrarea timp de 8 -12 saptamani.

Detalii produs:
Ambalaj: plastic alimentar rezistent la transport
Volum: 500 ml
Greutate neta: 350 grame

Pretul nu include cheltuielile de transport si pentru plata ramburs.

Comenzile se pot livra prin curierat rapid, direct la adresa mentionata.

Valoarea transportului va fi confirmata ulterior in functie de comanda facuta, destinatie si modalitatea de plata aleasa.

Pret: 34 lei
Polen uscatPolen
 
 
Web Design for Business ®