Miere si produse apicole
Figurine din ceara naturala
Bunatati din Camara
Obiecte decorative facute manual si nu numai...
Marturii clienti

Am cerut primilor nostri clienti permisiunea de a le consemna in aceasta rubrica parerile despre produsele promovate de noi.
Mai jos sunt mesajele lor.


Adina Manea, Bucuresti

Am comandat prima data miere online in martie 2009, Prima comanda a fost de 2 borcane de proba; Am primit mierea si in 3 saptamani am terminat-o. Este foarte buna. Acum am trimis a doua comanda de 4 borcane.
Multumesc si mult succes in aceasta activitate!


Lorelai, Piatra Neamt

Am comandat pentru inceput doua borcane de miere, de proba. Este intradevar foarte gustoasa. Am facut apoi si a doua comanda. Recomand cu incredere aceste produse.

Multa bafta in continuare,
Lorelai


Lavinia, Bucuresti

Am primit coletul lunea trecuta, totul a fost ca la carte si mierea mi se pare de calitate.
O sa mai comand probabil si pe viitor si am sa le recomand si celor dragi.

Va multumesc si va doresc multa bafta in continuare,
Lavinia

Gabriela Ungureanu, Cheia, jud. Suceava

ieri am primit mierea de albine si am gustat din fiecare borcan. Este cu adevarat foarte buna. Cu siguranta vom mai comanda. Multumim mult pentru promptitudine si seriozitate.
Recunosc ca initial v-am scris cu strangere de inima,dar n-a fost sa se adevereasca temerea…Inca odata va multumim si....vom mai comanda miere!

Cu respect,
Gabriela Ungureanu.


Zaharia Alexandra, Bucuresti

Mierea a fost absolut delicioasa! Chiar vrem sa mai facem o comanda pentru ca am terminat-o de ceva timp. Le-am dat si parintilor un borcan si au fost mai mult decat incantati.
Ceea ce mi-a placut in mod deosebit, pe langa faptul ca ati fost extrem de prompti, este faptul ca mierea este total diferita fata de ceea ce se gaseste in comert. Are gust de...miere, asa cum o stiam de la bunici, iar un factor deosebit de important ... este NATURALA.
Sper sa reusiti sa va faceti cat mai cunoscuti pe piata virtuala si nu numai, pentru noi, clientii care avem numai de castigat.

Va multumesc inca o data,
Cu prietenie
Alexandra

Prof. Didi Ivan, Pogoanele, jud. Prahova

Astazi am primit 'surpriza'de la dv. Mierea este buna;va multumesc foarte mult! Va transmit cele mai bune ganduri pentru a avea succes in misiunea pe care v-ati propus-o.

Cu multa consideratie,
Prof.IVAN


Doinita Fotea, Constanta

Mierea este foarte bună.
Vă mulţumim şi vă dorim toate cele bune!

Doinita Fotea


Sorana Pintilie, Bucuresti

Am primit comanda, multumesc frumos. Am fost foarte multumita, in mod sigur vor mai exista cereri din partea noastra, am gustat mierea si este foarte buna.

Toate cele bune si succes!
Sorana


Olga Micu, Braila

Am primit mierea, este foarte buna si va multumim. Daca mai aveti alte produse naturale asteptam oferta.
 
 
Web Design for Business ®